Samen doelen realiseren

Vanuit Jorna Management werk ik op projectbasis samen met anderen aan betekenisvolle zaken die nog niet helemaal zijn uitgekristalliseerd. Zo neem ik regelmatig deel aan gelegenheidscoalities of consortia waarin krachten rond een maatschappelijk doel gebundeld worden, meestal in de branches onderwijs, zorg en welzijn.

Leren van elkaar

Op welke veranderingen wil of moet je met jouw team inspelen? Hoe doe je dat? Ik draag de juiste experts uit mijn netwerk aan, om samen met je team aan de slag te gaan. Vooral wanneer er verschillende inzichten zijn, valt er veel van elkaar te leren. We werken met duidelijke spelregels, die handen en voeten geven aan: 'zacht op de relatie' en 'hard op de zaak', zodat af en toe botsen en schuren geen relatieschade geeft.

Jorna Management is een erkende instelling voor kortdurend beroepsonderwijs. Hiervoor zijn we CrKBO-geregistreerd. Trainingen en diensten die rechtstreeks verband houden met de beroepsuitoefening kunnen wij vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt voor studiedagen en herscholing, maar ook voor andere interventies om beter te functioneren in een (toekomstige) werkkring.