Samenwerking op duurzame ontwikkelingen

Mijn werk is voor mij een belangrijk deel van mijn leven en ik wil graag dat het zinvol is. Betekenisvol wil voor mij zeggen dat de wereld er op een of andere manier eerlijker, mooier, veiliger of schoner door wordt. Daarin ben ik gelukkig niet de enige ;-). Ik kom veel inspirerende mensen tegen in samenwerkingen op duurzame maatschappelijke ontwikkelingen.

Reis versus bestemming

Niets is ooit klaar. Misschien is de kwaliteit van de reis daarom wel belangrijker dan de eindbestemming. Datzelfde geldt voor relaties: wanneer die duurzaam zijn, kun je uiteindelijk meer bereiken. Partnerships zijn onmisbaar om duurzame resultaten te boeken, op welk thema dan ook.

Vertrouwen

Mijn vertrouwen in de mogelijkheden van mensen is groot. Ik zie mezelf en anderen als ‘op weg’ en ‘vol goede intenties’, maar ‘helaas met beperkingen’. Onderweg worden fouten gemaakt en raken mensen soms in crisis of conflict. Jezelf of de ander erom veroordelen levert geen inzichten op. Ik heb ervaren dat het beter werkt om te onderzoeken welk patroon er is en wat ik zelf kan doen om dat te doorbreken.

Kom in contact!